اداره تغذیه
اهم فعالیتهای اداره امور تغذیه را میتوان تحت عناوین زیر دستهبندی و معرفی کرد:
امور نظارت بر تغذیه دانشجویی
- ارائه نظرات مشورتی در زمینه امور تغذیه و قرارداد به واحدهای اجرایی ذیربط در تامین تغدیه دانشجویان
- نظارت بر وضعیت تجهیزات مورد استفاده در غذاخوریها با هدف مکانیزه کردن غذاخوریهای دانشجویی و کمک به روند صنعتی سازی غذاخوریهای دانشجویی
- رسیدگی به بهداشت مواد غذایی و مشارکت در ارائه خط مشی های لازم در زمینه تغذیه دانشجویان و خدمات غذایی
- تهیه و تنظیم برنامه های غذایی صبحانه، ناهار و شام دانشجویی و ایجاد تنوع غذایی
- توزیع وعدههای غذایی صبحانه، ناهار، و شام، بر اساس قوانین و مقررات صندوق رفاه دانشجویان
- نظارت بر حسن انجام کار پیمانکاران غذاخوریهای دانشگاه
- مطالعه و جمع آوری اطلاعات در مورد وضع تغذیه دانشجویان
- تلاش در جهت بهبود کیفیت و مواد غذایی با بررسی کارشناسان و بروز رسانی استانداردهای مواد غذایی
- بازرسی تغذیهای و بهداشتی از غذاخوریها و بوفههای دانشجویی و نظارت بر کیفیت و نگهداری مواد غذایی و طبخ و توزیع غذا
- راهبری و ارتقاء سیستم های اتوماسیون تغذیه دانشجویان
- نظارت و مدیریت اتوماسیون تغذیه سلف سرویسهای دانشگاه با همکاری مرکز انفورماتیک
- تهیه و انتشار اطلاعیه های تغذیه دانشجویی و پیگیری پیشنهادات و بازخوردها در سامانه تغذیه